Starity

Itt az új Into The Woods-előzetes

2014. november 08. 13:01   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt jelent meg az Into The Woods című musical-adaptáció legújabb előzetese.

hirdetés
Itt az új Into The Woods-előzetes
Fotó: Disney

A tegnapi nap folyamán jelent meg a Rob Marshall által rendezett film legújabb előzetese. Az 1987-es Stephen Sondheim-musicalt alapul vevő, mesék elemeit egybefűző film ezúttal két dalból is ad ízelítőt: hallhatjuk a híres Into The Woods refrént a prológusból, valamint a Boszorkány dalát Aranyhajhoz, a Stay With Me-t, melyet ezúttal Meryl Streep ad elő.

Az előzetes világossá teszi számunkra, hogy a boldog befejezés, azaz a happy end nem mindenkinek adott, és éppen ez a lényeg. „Nem akartam, hogy úgy tűnjön, mint egy rajzfilm-világ” — mondta Marshall az Entertainment Weeklynek címlapsztorihoz. „Ez nem napfényes, napfényes és napfényes – szerettünk volna némi veszélyt is.”

A veszély ezúttal a Boszorkány formájában leselkedik, aki a Péket (James Corden) és feleségét (Emily Blunt) az erdőbe küldi, hogy gyűjtsenek össze neki néhány igen fontos dolgot, annak érdekében, hogy megszüntesse azt a meddőségi átkot, amit rájuk vetett.

A közönség a dalok mellett ízelítőt kap egy romboló óriásból is, megismerhetjük az igazán vonzó Herceget (Chris Pine) és az álruhát viselő farkast, aki kísértetiesen hasonlít Johnny Deppre. Az IMDb információi szerint a filmet 2015. január 1-jén mutatják majd be a hazai mozikban, a magyar címről azonban egyelőre nincs információ, kivéve, ha az eredeti musical itthoni címét kapja, mely nem más, mint Vadregény.

A film első előzetesét egyébként július végén jelentették meg, a legújabb trailert pedig valószínűleg a Hős6os amerikai bemutatója miatt kaptuk meg. De emellett a napokban néhány karakterposzter is napvilágot látott, melyek nem egyszerű plakátok, ugyanis animálva vannak.

Az USA-ban nem sokkal a magyarok előtt, december 25-én kezdik el vetíteni a várva várt produkciót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek