Starity

Elkaszálták a Selfie-t

2014. november 08. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karen Gillanék nem lőnek több szelfit, az ABC ugyanis úgy dönött, hogy nem rendel be több epizódot az újonc sitcomhoz.

hirdetés
Elkaszálták a Selfie-t

Idén ősszel debütált az ABC-n Emily Kapnek vadonatúj sorozata, melynek főszerepében a Ki vagy, Doki? című népszerű brit szériából ismert Karen Gillan látható, többek között John Cho és David Harewood oldalán. A csatorna azonban tegnap bejelentette, hogy miután múlt hónapban elkaszálták a szintén újonc Manhattan Love Storyt, most a Selfie-t is az örök vadászmezőkre küldik.

Az elsődlegesen berendelt 13 epizódot a jelenlegi tervek szerint még levetítik, további részeket azonban a fejeseknek nem áll szándékukban megvásárolni. Jövő héten kedden még biztosan leadják a következő epizódot, ám azt, hogy a maradékot mikor tűzik műsorra, még nem tudni, ugyanis lassacskán az ünnepekre összeállított menetrendre tér át a csatorna.

A Selfie igencsak megosztotta az embereket: az Entertainment Weekly például szavazást indított arról, hogy melyik ősszel indult sorozatnak van a legnagyobb esélye a kaszára és az olvasók többsége erre a sitcomra voksolt, azonban akadtak szép számmal olyanok is, akiknek elnyerte a tetszését, ám átlagosan mindössze 4,7 milliós nézettséget sikerült elérnie és 1,5-re értékelték a 18-49 közötti korosztályban.

A Manhattan Love Storyval és a Selfie-vel ellentétben viszont az ABC berendelte az új szezonra a How to Get Away with Murdert, a Black-ish-t és a Forevert is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek