Starity

DJ-nek áll Zac Efron

2014. november 08. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A We Are Your Friends című drámában bizonyíthat a sármos színész lemezlovasként.

hirdetés
DJ-nek áll Zac Efron
Fotó: Ruven Afanador/The Hollywood Reporter

Szerdán jelentette be a Warner Bros., hogy felvásárolták Max Joseph új produkciójának, a We Are Your Friendsnek észak-amerikai jogait, melynek főszerepében Zac Efron lesz látható, aki a 23 éves feltörekvő DJ-t, Cole Cartert alakítja.

A 27 éves színész mellett feltűnik még a drámában Wes Bentley is, egy idősebb, tapasztaltabb lemezlovas, James szerepében, aki a szárnya alá veszi Cole-t és segít beindítani karrierjét. James barátnőjét, Sophie-t  Emily Ratajkowski kelti életre, akibe Efron karaktere belezúg, így döntenie kell, hogy a szerelmet vagy a hűséget és jövőjét választja.

Továbbá szerepet kapott még a filmben  Jon Bernthal, Shiloh Fernandez,  Jon AbrahamsAlicia CoppolaJonny Weston, Jacqui Holland, Diana Prince, Karen Ann Cabrera, Stacey Bender, Korrina Rico, Alex Shaffer és Tara Beaulieu is. A premiert pedig a jövő évre ígérik.

A rendezői székbe Max Joseph ül majd, aki a forgatókönyvet Meaghan Oppenheimer segítségével írta meg. A produceri teendőket Tim Bevan, Eric Fellner és Liza Chasin látják majd el. Az észak-amerikai nézők elé pedig tehát a Warner Bros. gondozásában kerül majd, míg Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Ausztráliában és Új-Zélandon a Studiocanal jóvoltából kerül majd a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek