Starity

Szabó Richárd búcsúzott az X-Faktortól

2014. november 09. 01:01   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor negyedik élő show-jának kiesője Alföldi Róbert mentoráltja, Szabó Richárd.

hirdetés
Szabó Richárd búcsúzott az X-Faktortól
Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

A 2014-es X-Faktor negyedik élő show-jának kiesője Szabó Richárd. A színpadra már csak a legjobb tíz versenyző állhatott fel, az e heti téma pedig nem más volt, mint a „fainul a buli”, tehát a versenyzőknek igazán pörgős számokkal kellett a színpadra lépniük.

Miután minden énekes előadta önálló dalát, a közös produkció következett, ami ezúttal Jessie J, Nicki Minaj és Ariana Grande Bang Bangje volt, majd az este sztárvendége, a Kelemen Kabátban hágta tetőfokára a hangulatot. A mentorok egyhangúan elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat, imádták a bulis estét.

A jó hangulat azonban alábbhagyott, mikor kiderült, hogy Alföldi Robi két mentoráltja, Szabó Richárd és Borbély Richárd párbajozik a továbbjutásért. A mentor hosszas elemzés után mondta ki Szabó Ricsi nevét, így már lehetett sejteni, ki lesz a kieső, egyedül Szikora Robi voksolt mellette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek