Starity

Christina: A házasság nem változtatott semmit

2010. szeptember 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres énekesnő és férje, Jordan Bratman már 5 éve élnek házzasságban, de Christina Aguilera szerint ez az 5 év nem változatott semmit a kapcsolatukon, mert azóta is olyan lelkesek egymás iránt, mint az első randijuk óta.

hirdetés
Christina: A házasság nem változtatott semmit

„A házasság egyesít két embert, és hivatalossá teszi a kapcsolatot, de nem változtat rajta. Lassan öt éve vagyunk házasok, a titok nyitja pedig, hogy mindig érdekessé tesszük az együtt töltött időt. Muszáj időt szakítani a másikra.” – mondta Christina Aguilera a brit Cosmopolitan magazinnak.

És vajon mivel teszi érdekessé Aguilera a házasságát?

„Mindig hagyok apró üzeneteket, vagy rúzs nyomokat a fürdőszoba tükrön. Kis kártyákat meg rúzzsal írt jegyzeteket, amiken az áll, hogy szeretlek. Csak hogy életben tartsuk a szerelmünket.” – tette hozzá a popdíva.

De nem Jordan az egyedüli férfi az aranytorkú énekesnő életében. Ugyanis 2008-ban megszülte kisfiát, Maxot, s elmondása szerint az anyaság és Max érkezése még sokkal erősebbé tette a kapcsolatát férjével. „Max közelebb hozott bennünket. Jordan cserélte le először Max pelenkáját, amikor én lábadoztam. Amikor együtt látom őket, elolvadok.” – mondta.

Örülünk, hogy boldogok vagytok, Christina!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek