Starity

Istenes Bence és Csobot Adél újra egy pár

2014. november 11. 16:04   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első leleplező fotó után már nem titkolhatták tovább kapcsolatukat, elismerték, hogy ismét egymásra találtak, magánéletüket azonban a nyilvánosság kizárásával kívánják folytatni a jövőben.

hirdetés
Istenes Bence és Csobot Adél újra egy pár

Mióta elindult az idei X-Faktor első élő show-ja, folyamatosan ment a találgatás, hogy a műsorvezető ismét együtt van-e a 20 éves tehetségkutatóban felfedezett énekesnővel, ugyanis a forgatás után látványosan elköszöntek egymástól később mégis együtt távoztak a stúdióból – írja a Femina.hu.

Akkor buktak le, amikor egy fotós lekapta őket, amint együtt mennek el egy uszodából. Innentől kezdve kár is lett volna tagadni, Istenes Bence kénytelen volt beismerni, hogy újra együtt van Csobot Adéllal, de tanulva a múltbéli hibákból, a jövőben a magánéletükbe nem engedik be a médiát.

Istenes Bence vasárnap este töltött fel az Instagram-oldalára egy közös fotót, mely alatt többen gratuláltak nekik, köztük Szabó Zsófi, az After X műsorvezetője is.


Fotó: Istenes Bence/Instagram

Istenes Bence és Csobot Adél a 2012-es X-Faktor széria alatt ismerkedtek meg egymással, de csak 2013 januárjában vállalták fel, hogy együtt vannak. alig egy év után viszont bejelentették, hogy szakítottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek