Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. november 10. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legnépszerűbb sztárok most sem tétlenkedtek képfeltöltéseiket elnézve. Volt, aki szülinapozott, pihent, öltözött vagy éppen kemény edzésen volt túl.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Taylor Swift és Lorde együtt ünnepeltek

Nagy nap volt november 7-e Lorde számára, hiszen belépett a tizennyolcas karikába! Mi is lehet jobb ilyenkor az ember számára, mint az, hogy a legjobb barátnőjével ünnepel? Így tett Lorde is, hiszen Taylor Swifttel töltötte a napját.


Fotó: Taylor Swift, Instagram

*

Cara Delevingne új tetkót villantott

A népszerű modell nem követi a szabályokat, miszerint a modellek nem varrathatnak és változtathatják a hajukat, hiszen a múltkori mekizése után most egy oldaltetkót varratott. A kész művet büszkén mutogatta követőinek.


Fotó: Cara Delevingne, Instagram

*

Camilla Belle egy bögre kávé mellett lazított

A színésznőnek is néha ki kell engednie a fáradt gőzt, amit szívesen tesz egy hangulatos, nyugodt kávézóban. Nem mindennapi élmény lehet a dolgozóknak őt kiszolgálni!


Fotó: Camilla Belle, Instagram

*

Lindsay Lohant készülődés közben kapták lencsevégre

Egyre jobb színben van a drog- és alkoholproblémákkal küszködő Lindsay, aki ismét a gyógyulás útjára lépett. Most éppen a készülődéséről töltött fel egy szexis képet a követőinek és csodálóinak. Csak így tovább, Lindsay!


Fotó: Lindsay Lohan, Instagram

*

Beyoncé folytatja a művek utánzását

Új hobbit talált Beyoncé: múzeumokat járva utánoz le műalkotásokat, legyen szó festményről vagy éppen szoborról. Az énekesnő most Párizsban vette fel a pózt Picasso egyik művével. Ötletes!


Fotó: Beyoncé, Instagram

*

Ansel Elgort túlnőtte Ben Stillert

A Csillagainkban a hiba sztárja roppant nagy népszerűségnek örvend a tinik körében, ami Instagram-követőinek számán is meglátszik. A színész ezúttal Ben Stiller mellett pózolt büszkén, aki meglepően alacsony Ansel mellett!


Fotó: Ansel Elgort, Instagram

*

Adam Lambert keresztfiával pózolt

Rajongói körében köztudott, hogy Adam Lambert egyszerűen imádja keresztfiát, Riff Cherryt, akinek biztosan nem lehet rossz dolga ilyen nagybácsi mellett. Az énekes most egy aranyos képet töltött fel kettőjükről, azzal a leírással, hogy „bolondozás Riff-fel”.


Fotó: Adam Lambert, Instagram

*

One Direction-selfie minden napra

Niall Horan tudja, mi kell a rajongóinak: egy hete minden nap csoportos selfie-t tölt fel bandatársaival, és ezt a jó szokását tegnap, a Google+ chatelésük előtt is megtartotta. Nem tudunk elmenni szó nélkül amellett, hogy Zayn egyre jobban hajaz Aladdinra.


Fotó: Niall Horan, Instagram

*

A Little Mix énekesnője gazdi lett

Nem evezve messze, itt van egy kép Perrie Edwardstól, a Little Mix énekesnőjétől. A hölgy beszerzett maga mellé egy édes Yorkshire Terrier kiskutyát, aki még megszeppenve szokja az új közeget. „Teddy fázott, ezért csináltam neki egy ruhácskát Zayn zoknijából” – írta Perrie.


Fotó: Perrie Edwards, Instagram

*

Lea Michele élvezi a jó időt

Köztudott, hogy Lea Michele az egészséges életmód híve, így nem meglepő, hogy szinte naponta bombázza követőit képekkel, amin éppen edz. Legújabb fotóján egy kiadós futás után láthatjuk pihenni, ahogy élvezi a napsütést Los Angelesben.


Fotó: Lea Michele, Instagram

*

Britney-nap Vegasban

Az énekesnő bomba formában van, és csak úgy sugárzik a boldogságtól! Úgy tűnik, a szingli élet jót tesz Ms Spearsnek, vagy éppen nagyon büszke lehetett, hiszen Las Vegasban a november 7-e hivatalosan is Britney Spears-nap volt.


Fotó: Britney Spears, Instagram

*

Selena Gomez Ryan Seacrest irodájában lazult

Mély interjút adott Selena Gomez Ryan Seacrestnek, amiben többek között bevallotta, hogy szerelmes Justin Bieberbe, és a sok harc közöttük csak jobbá és erősebbé tette őket. A The Heart Wants What It Wants énekesnője mostantól csak boldog szeretne lenni.


Fotó: Ryan Seacrest, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek