Starity

40 éves lett Leonardo DiCaprio!

2014. november 11. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma ünnepli a negyvenedik születésnapját a Golden Globe-díjas színész, akit Martin Scorsese is felfedezett magának.

hirdetés
40 éves lett Leonardo DiCaprio!

Mára szőrös és pocakos lett, egykoron azonban sok nő bálványa volt a ma 40 éves szívtipró, akit legutóbb a nagysikerű Wall Street Farkasa című filmben láthatott a nagyközönség.


Leonardo DiCaprio a Gilbert Grape című filmben

Leonardo DiCaprio 1974. november 11-én látta meg a napvilágot. A fiú szerencsés csillagzat alatt született és már tinédzser korában a lábai előtt hevert a filmipar. 1990-ben kapta első komolyabb szerepét egy televíziós sorozatban, majd 1993-ban a világ Johnny Depp öccseként ismerte meg, a Gilbert Grape című filmben. Az első Oscar-jelölését ekkor kapta meg. 1996-ban minden női szívet összetört Rómeóként, és a filmvilág köszönthetett egy újabb szépfiút, akitől elalélnak a nők.


Rómeóként nők milliói szerettek bele

1997-ben is még jóképű szerelmesként tűnt fel Kate Winslet oldalán a Titanic című alkotásban, és végérvényesen megismerte a nevét mindenki. A szépfiú karakterét levetkőzve ezt követően kezdett el közösen dolgozni Martin Scorsese-vel. Olyan sikerfilmeket csináltak közösen, mint a Tégla, az Aviátor vagy a Viharsziget. 2010-ben az Eredet című filmben is feltűnt, majd 2012-ben a Django Elszabadulban láthatta a nagyközönség. Ezt követően a Nagy Gatsby című film főszerepét is eljátszhatta, majd egy újabb Scorsese alkotás, a Wall Street Farkasa következett.


Martin Scorsese rendezővel sikeres párost alkotnak

A színész az utóbbi filmért végre megkapta a megérdemelt Golden Globe – díját, de az immáron negyedik Oscar – jelölését sem tudta díjra váltani, a közönség támogatása ellenére sem.


2014-ben új külsejével sokkolta a rajongóit

Leonardo DiCaprio ma az egyik legnagyobb színésznek számít az aktív színészek között és a legbefolyásosabb emberek listáin is számon tartják. A filmezéssel korábbi híresztelések ellenére nem áll le, sőt 2015-ben két filmje is érkezik a mozikba.

Ezúton kívánunk boldog születésnapot Leonardo Wilhelm DiCaprionak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek