Starity

Áprilisban jön Marina And The Diamonds új albuma

2014. november 14. 14:02   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még várnunk kell rá, de már hivatalosan is megvan a Marina And The Diamonds új lemezének megjelenési időpontja, mely április 6. lesz.

hirdetés
Áprilisban jön Marina And The Diamonds új albuma

Az énekesnő születésnapján, október 10-én jelent meg Marina and the Diamonds új albumának első dala, a Froot, amely egyben az új lemez névadója is lett.

A héten pedig bejelentették az új korong megjelenésének napját is, amely 2015. április 6-a, tehát a rajongóknak még várni kell egy kicsit, viszont a 29 éves énekesnő készült egy kis meglepetéssel, még pedig azzal, hogy aki előrendeli a Frootot, az a megjelenésig minden hónapban megkap egy dalt az új lemezről, ami összesen 6 darab lesz áprilisig.

Összesen 12 zeneszám várható az új korongról, melyek címeit már hivatalosan is megjelentették:

  1. Happy
  2. Froot
  3. I'm a Ruin
  4. Blue
  5. Forget
  6. Gold
  7. Can't Pin Me Down
  8. Solitaire
  9. Better Than That
  10. Weeds
  11. Savages
  12. Immortal

Az énekesnő azt nyilatkozta, sokkal másabbak lesznek az új dalai. A hangzásvilág közelebb fog állni az első lemezéhez, a The Family Jewelshöz, ami inkább kicsit alternatívabb stílusú volt, és kevésbé popos, de nem olyan elektronikus, amilyen az Electra Hearts.

Az új zenéinek nem csak a hangzásvilága lesz más, de a tartalma is: kevésbé lesz sötét, és elvont a szövege. Köztudott, hogy Marina sok évig depresszióval küzdött, de ma már sokkal boldogabb: „Azt hiszem, már nem vagyok annyira cinikus, mint az első két albumon, talán azért is, mert boldognak érzem magam. Ez elég unalmasnak hangzik, de amikor nem vagy boldog és elégedett magaddal, sokkal cinikusabban vélekedsz az életről. Sokáig azt hittem, hogy a depresszió a személyiségem része, de rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van, és lehetek boldog is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek