Starity

Benedict Cumberbatch megkérte barátnője kezét

2014. november 13. 17:05   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész múlt héten kérte meg barátnője kezét, ám hivatalosan egyik fél sem erősítette meg - egészen mostanáig!

hirdetés
Benedict Cumberbatch megkérte barátnője kezét

Benedict Cumberbatch barátnőjének létezéséről valószínűleg a rajongói közül is kevesen tudtak, hiszen a 38 éves színész gondosan próbálta rejtegetni magánéletének részleteit. Korábban már felröppentek a pletykák, miszerint Sophie Hunterrel randizgat, ám a szóbeszédre egyik fél sem reagált.

Múlt héten azonban a Times magazin lapján olvasható cikken a színész és 36 éves barátnője bejelentették eljegyzésüket. A közelgő házasságok címszó alatt ez olvasható: „Mr BT. Cumberbatch és Miss S.I. Hunter: Az eljegyzést bejelentették Benedict, a londoni Wanda és Timothy Cumberbatch fia, valamint Sophie, az edinburghi Katharine Hunter és a londoni Charles Hunter lánya között.”

A bejelentést követően egyikük sem erősítette meg a bejegyzés hitelességét, ám Benedict tegnap megtörte a csendet USA Today-nek adott interjújával és elárulta, hogy valóban eljegyezte barátnőjét. A kérdésre, miszerint miért ilyen módon jelentették be a nagy hírt, így válaszolt: „Ezt tettem volna, ha nem lennék híres. Ez egy teljesen átlagos dolog az országomban. Azt akartuk, hogy a barátaink, akiknek nem volt lehetőségünk elmondani, így tudják meg a hírt és ne egy elmosódott képet lássanak a gyűrűjéről.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek