Starity

Aurélio műsorvezető lesz

2014. november 12. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aurélió és Baukó Éva lesz a Való Világ 7 háttérműsorának műsorvezetője.

hirdetés
Aurélio műsorvezető lesz
Fotó: RTL Klub

November 16-án kinyitja kapuit újra a Való Világ villa, és a hírek szerint idén már érettebb szereplőkkel is találkozhatnak majd a nézők. Az első öt beköltöző kilétére is fény derült a mai sajtótájékoztatón, vasárnap este pedig már a villában tölti az estét Anyuci pici fia, egy fenékmutogató tini, egy duci szexmániás, egy agyontetovált boxoló és egy zongoraművész is.

Az új szezon műsorvezetői Lilu és Istenes Bence lesznek, de a legnagyobb meglepetést mégsem ők okozzák. A valóságshow háttérműsorát, a BeleValóVilágot idén két dzsungelt is megjárt ex-villalakó fogja vezeti. Baukó Éva és Aurélió igazán lobbanékony személyiségek, így a csatorna azt várja, hogy a kísérőműsor is tele lesz meglepetésekkel.

A Való Világ-széria Magyarország egyik legrégebbi szórakoztató műsora, és erre a csatorna igen büszke, így elárulták azt is, hogy további évadokra is számíthatunk a jövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek