Starity

Megjelent Shy'm új kislemeze

2014. november 16. 11:11   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal új albuma, a Solitaire megjelenése előtt Shy'm kiadott egy új kislemezt, mely a L'effet de serre címet viseli.

hirdetés
Megjelent Shy'm új kislemeze

Shy'm visszatérésére már nem kell sokat várni, ugyanis a Solitaire névre keresztelt album november 24-én kerül a boltok polcaira. Addig is az énekesnő úgy döntött, kiad egy második kislemezt az albumról a La Malice után.

A választás a L'effet de serre dalra esett, mely november 11-én vált elérhetővé a főbb digitális letöltésre lehetőséget adó oldalakon. Egy héttel ezelőtt azonban már egy teaser videó is felkerült Shy'm YouTube-csatornájára, melyben egy félperces részletet kaptunk a dalból.

A tervek szerint tavasszal a közönség élőben is hallhatja majd a Solitaire című lemezen szereplő dalokat, ugyanis az énekesnő turnézni indul a Paradoxale Tour keretein belül, mely során a nagyobb francia városokban lép majd fel egészen 2015 novemberéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek