Starity

Kesha hajléktalanként kezdte

2010. szeptember 09. 19:07   |   Szerző: wikcii_yeah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő, Ke$ha hajléktalanul kezdte pályafutását, erről számol be nekünk a következő interjúban.

hirdetés
Kesha hajléktalanként kezdte

Kesha Sebert nevét ma már egyre többen ismerik, de nem volt könnyű az út a sikerhez.

A fiatal énekesnő beszámolt a sztársághoz vezető rögös útról, és volt egy két kevésbé dicsérő szava pályatársaihoz, akiknek könnyebb dolguk volt. Gyerekkorában már dalokat írt anyukájával, és mielőtt még ismertté vált volna, Miley Cyrusnak és Britney Spearsnek is írt számokat.

Beszél egykori hajléktalanságáról, és arról, hogy néha rákényszerült, hogy ételt lopjon a közértből. Alkalmi munkából tartotta fent magát

„Hajléktalan voltam, de készítettem demókat, és mellette pincérnőként dolgoztam. Alkalmi munkákból tartottam fent magam, két napig még telemarketingben is dolgoztam. Nagyon utáltam, két nap után otthagytam. a legrosszabb az volt, amikor lopnom kellett, hogy legyen mit ennem. Sokszor kerültem közel hozzá, hogy letartóztassanak.” – mondta.

Kesha elmondja, hogy hálás a sikerért, de úgy érzi, megdolgozott érte, de szerinte egyesek, mint például Britney Spears, átverik a közönséget, mert playbackről énekelnek: „Ez nem fer azokkal szemben, akik elmennek a koncertre, ha valaki énekes, akkor énekeljen, ha táncos, akkor táncoljon.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek