Starity

Dalpremier: One Direction - Night Changes

2014. november 14. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még a Steal My Girl mániája sem csengett le teljesen, a fiúk nem állnak le: megjelent második kislemezük a Fourról, a Night Changes popballada.

hirdetés
Dalpremier: One Direction - Night Changes

A One Direction negyedik stúdióalbumának, a Fournak, promóciózása már egy hónapja lázban ég, és ennek keretein belül például a Google+ közösségi oldalon chateltek a fiúk a rajongóikkal. Itt megtudhattuk, néha nehezen kezelik a hírnevet, de a rajongóik folyamatos támogatása élteti őket. Nem olvassák a fanfictionöket, mert furcsának találják őket, illetve Harry Styles tiszteletben tartja az exét, Taylor Swiftet.

„Képmutató lenne azt gondolni, hogy az emberek nem írnak az érzelmeikről, és nekem kéne a kivételnek lenni, hogy oh, rólam nem szólhat egy dala sem. Úgy gondolom, hogy ő nagyszerű, így örülök, hogy részese lehetek az albumának” - mondta diplomatikusan.

A chatelés lezárásával pedig megjelent a Steal My Girl akusztikus verziója, amit a srácok élőben adtak elő, mielőtt felléptek volna a brit X-Faktorban.

Azonban úgy tűnik, a fiúk már más irányba tekintenek, hiszen hivatalosan is megjelent a második kislemezük az albumról, a Night Changes, ami így a harmadik kiadott popballadájuk lett, követve a Little Things és a You & I slágereket.

A refrénben arról énekelnek, hogy „drágám, mi csak felnövünk”, ami sok rajongónak fájópont, hiszen nem is olyan régen, még örök fiatalságról énekeltek a Live While We're Young felvételükben.

November 14-én azonban világossá tették, hogy mindenki változik és formálódik, és ők is elindultak a felnőtté válás rögös útján. A dal szerzésében mind az öten részt vettek, így mondhatni, ez lett a legszemélyesebb felvételük.

Hogy a kívánt fejlődés és felnövés megtörtént-e, azt mindenki eldöntheti magában, hiszen kiszivárgott a Four nagylemezük pár napja, és a második kislemezük pedig megjelent hivatalos formában a VEVO-csatornájukon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek