Starity

Vilmos herceg szemmel tartja a One Directiont

2014. november 15. 15:03   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda a London Palladium színházban tartott Royal Variety elődadás próbáján talkozott a királyi család tagjaival, Katalin hercegnővel és Vilmos herceggel.

hirdetés
Vilmos herceg szemmel tartja a One Directiont

A London Palladium egyik leghíresebb eseményévé vált a Royal Variety előadás, ami már több éve megrendezésre kerül London egyik leghíresebb és legnagyobb színházában. Természetesen ez idén sem maradt el, amire több sztár is meghívást kapott, többek között a brit fiúbanda, a One Direction és a királyi család tagjai, Katalin hercegné és Vilmos herceg is – közölte az US Weekly.

A srácok az előadáson személyesen is gratulálhattak a cambridge-i hercegnőnek, Kate Middletonnak, ám Harry Styles elmondása szerint annyira izgatottak és idegesek voltak, hogy csak össze-vissza motyogtak, míg végül sikerült közölniük mondandójukat.



Fotók: US Weekly, eOnline

Katalin és Vilmos továbbá a közelgő turnéjukról és egyéb terveikről kérdezték a banda tagjait, majd a beszélgetés befejeztével a herceg hozzátette, hogy egy ideje figyeli őket és ezt továbbra is folytatni kívánja.

Az esemény végeztével a srácok több interjút is adtak, amiben Liam Payne izgatottságáról, míg Louis Tomlinson félelméről beszélt, ugyanis ahelyett, hogy magázta volna a hercegnőt, bemutatkozott, és megkérdezte, hogy hogy van. A többiek szerint egyértelmű, hogy nem Louis lett Katalin új kedvence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek