Starity

Megjelent a Cimorelli új klipje

2014. november 15. 14:02   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt debütált az amerikai lánycsapat új albumának címadó dala, a Renegade és a hozzá készült videó is.

hirdetés
Megjelent a Cimorelli új klipje

A formáció hazánkban még nem túl ismert, az USA-ban viszont egyre magasabbra tör a hattagú lánycsapat, a Cimorelli. Lisa, Lauren, Dani, Amy, Christine, és Katherine kapcsolata pedig nem merül ki annyiban, hogy együtt zenélnek, és rendszerint egyszerre jelennek meg a kamerák előtt, még testvérek is.

A mindenki számára hőn áhított hírnevet, akárcsak sok más előadónak, nekik is a YouTube nevű videomegosztó oldal hozta meg. Eleinte híres számok, aktualitások feldolgozásával töltötték meg csatornájukat, majd egy éve megalakult VEVO-oldaluk, ahová saját dalaik kerültek fel.

Az első szárnycsapásokon, dalszövegírás és egyéb munkálatok területén már bőven túlvannak, hiszen október végén debütált új EP-jük, és a rajta szereplő négy dal közül november 13-án jelent meg az utolsó, a címadó szám, a Renegade. A klipet egyszerű színek, mértani formák jellemzik, sok-sok tánccal és nevetésssel persze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek