Starity

Egy párt alkot Ariadne Díaz és Christian Meier?

2014. november 16. 12:12   |   Szerző: encs96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariadne Díazról és Christian Meierről a napokban egy videó látott napovilágot, melyben szenvedélyesen csókolóznak.

hirdetés
Egy párt alkot Ariadne Díaz és Christian Meier?

A La Malquerida című telenovella befejezése után egy elég erős pletyka kering a mexikói sajtóban, miszerint a két főszereplő Ariadne Díaz és Christian Meier egy párt alkotnak.

Mint minden mexikói sorozatnak, a La Malqueridának is több alternatív befejezést készítettek el, amiket a hivatalos oldalon osztottak meg a rajongókkal. A sorozat befejezésének a napján Ariadne és Christian készítettek egy negyedik, nem hivatalos befejezést, miszerint a sorozatbeli karaktereik, Acacia és Esteben szerelme beteljesül, és együtt maradnak, ezt jelképezve szenvedélyesen megcsókolták egymást.

A videó többekben felkeltette a gyanút, hogy a két színész között a valóságban is szerelem szövődött, hiszen a csók elég valóságosnak tűnik, a színésznő azonban későbbi interjújában tagadta, hogy románc lenne közte és Christian között.

„Igen, igen, igen, az igazság az, hogy Chris és köztem a kezdetektől nagyon jól működik a kémia, de csak, mint színész és a barátom. Ő egy nagyon jó ember, akit szeretek, de semmi más. Az igazság az, hogy ez a hír eléggé meglepett, de azt mondom, hogy ez nem más, mint egy jó vicc” – nyilatkozta Ariadne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek