Starity

Kaszát kapott a The Millers

2014. november 16. 21:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kap lehetőséget a The Millers című sorozat, hogy még egy évad erejéig visszatérjen, ugyanis a CBS csatorna törölte műsorai közül.

hirdetés
Kaszát kapott a The Millers

Az idén második évaddal visszatérő sitcom Nathan Miller (Will Arnett) – aki egy virginiai híradós riporter -, és családja hétköznapjaiba adott betekintést, akik az elmúlt részek folyamán számos alkalommal vidították fel nézőiket, akiknek azonban rövidesen búcsút kell inteniük nekik, ugyanis a CBS nem rendeli be több szezonra.

A törlés oka a nézettség folyamatos csökkenése volt. Míg az első évadot átlagosan kb. 10 millióan nézték az USA-ban, addig a második során drasztikusan lecsökkent a sorozat iránt érdeklődők száma. Az új évad első részét még 8,93 millióan követték nyomon, viszont a 4. részre már csak 6,48 millióan voltak kíváncsiak.

A készítők úgy döntöttek, még egy epizódot leforgatnak, s november 17-én, hétfőn műsorba kerül a 2. évad 5., Diggin' Up Bones címet viselő része, de arról nincs információ, hogy tervezik-e ezeken kívül még néhány rész leforgatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek