Starity

Klippremier: Alina Eremia - Cand luminile se sting

2014. november 18. 16:04   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A román szépségnek a napokban látott napvilágot a legújabb videoklipje, mely a Cand luminile se sting című dalához készült.

hirdetés
Klippremier: Alina Eremia - Cand luminile se sting

Alapvetően egyik napról a másikra mutatta be legújabb klipjét, az előzetesre is aznap került sor. A videóban csupán három ember jutott szerephez: Alina, egy szőke nő és egy férfi. A kisfilm a szerelemről és a vágyakozásról szól, amit a tánccal mutatnak be, azonban a két szerelmes közé befurakodik az a bizonyos szőke nő, így a férfi választás elé kerül.

A Cand luminile se sting című dalra eddig több mint 100 ezren kattintottak a legnagyobb videómegosztó oldalon, de hogy megüti-e, vagy meghaladja-e az előző dal, a Cum se face sikerét, az még a jövő zenéje.

A zenét Boldea Mihai Vasile, a szöveget pedig Polk Claudiu Dumitru és Boldea Mihai Vasile szerezték. A videót Michael Adrian Mircea rendezte, a sminkért Diana Ionescu, a hajért a Jovsky Studio, a stylingért pedig a Pad du Tout volt a felelős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek