Starity

Újra együtt Taylor Swift és Harry Styles?

2014. november 18. 17:05   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban még Harry Styles nemi identitásáról találgattak, ám a legfrisseb pletykák szerint az énekes már túllépett félre értett viccén, hiszen sokkal inkább lefoglalja volt párja visszaszerzése.

hirdetés
Újra együtt Taylor Swift és Harry Styles?

Nem vitás, hogy az egyik legnagyobb port kavart szaktás áll a két énekes mögött, ám a legfrissebb hírek szerint Harry Styles olyan váratlan meglepetéssel lepte meg egykori barátnőjét, amire senki sem számított: Taylor októberben megjelent 1989 címre keresztelt albumának nyomát követően 1989 darab vörös rózsával lepte meg volt kedvesét.

A szőkeség már többször tett említést arról, hogy mennyit köszönhet egykori párjának, hiszen a szakításukból nyert inspirációjának köszönhetően olyan slágereknek adott életet, mint például az I Knew You Were Trouble és az Out Of The Woods is, ám arra biztosan nem számított senki, hogy pont a One Direction sármos énekese lesz az, aki kettejük közül újra szeretné majd kezdeni korántsem zökkenőmentes kapcsolatukat.

Néhányan azt gondolják, hogy a tömérdek rózsa csak az album sikerének elismeréséül szolgált és semmiféle romantikus háttér nincs a dolog mögött – hiszen Harry csak gratulált Taylor nagy sikernek örvendő 1989 névre hallgató korongjához -, a vitás szakítás után pedig az újrakezdés kész öngyilkosság lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek