Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. november 18. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme, a mostani hét legnépszerűbb, legtöbbet nézett celebfotói. Avagy, mi történt kedvenc hírességeinkkel mostanában.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Mariah Carey a gyerekeivel lazított

Mariah Carey kivett egy nap pihenőt, és gyermekeivel töltött némi minőségi időt egy luxushajón. „Élni tudni kell” - vallja magáról az őrületes hangú díva.


Fotó: Instagram/Mariah Carey

*

Így készülődik a One Direction

Niall Horan, a One Direction ír tagja lefotózta társát, Liam Payne-t, ahogy hajigazítás közben, reggel hat órakor hamburgert majszol. Ki a kávéjával, ki a napi McDonalds adagjával ébred fel, ugyebár.


Fotó: Instagram/Niall Horan

*

Justin Bieber új zenén dolgozik

„A régi elmúlt, az új itt van” - fűzte a képéhez Justin Bieber, ami arra enged következtetni, hogy a rövid szünet után az énekes végre a zenéjén, és nem a botrányain dolgozik. A rajongók persze kíváncsian várják, hogy a Believe sikere után mivel újít kedvencük.


Fotó: Instagram/Justin Bieber

*

Photo booth Adam Lamberttel

A Queen jelenlegi énekese időt szánt arra, hogy néhány barátjával egy Los Angeles-i photo boothban készítsen vicces képeket. „Hülyéskedés Gray Joey-val” – írta.


Fotó: Instagram/Adam Lambert

*

Katy Perry „dögös” fürdőruhája

Nem biztos, hogy sokan várnák a világ egyik legszebb énekesnőjének kikiáltott Katy Perrytől, hogy nagyi fürdőruhában mártózzon, amikor a szabadideje engedi, pedig Perry pontosan ezt teszi, méghozzá, stílusosan.


Forrás: Instagram/Katy Perry

*

Christina Aguilera visszatért a közéletbe

Az énekesnő három hónapos kreatív szünetet tartott kislánya, Summer születése után. Első publikus megjelenése így november 9-re esett, ahol férjével, Matt-tel kapták lencsevégre. Csinosabb, mint valaha!


Forrás: Zimbio

*

A Glee sztárjával lazított Lucy Hale

A két sorozatsztár jó barátságot ápol, és egyik csajos délutánjukról Lucy lelkesen töltött fel egy képet a rajongóik és követőik nagy örömére.


Forrás: Instagram/Lucy Hale

*

Beyoncé, mint koszorúslány

Férjhez ment Beyoncé testvére, Solange, ahol természetesen a világhíres díva is megjelent. Az esküvő stílusos és kifinomult volt, mint Solange maga.


Forrás: Instagram/Beyoncé

*

Ciara Brüsszelben van

Ciara Brüsszelben pihen egy kicsit, ahol a városnézés és a fotózkodás mellett a shoppingolásra is szakított egy kis időt.


Forrás: Instagram/Ciara

*

Rihanna a Fehér Házban

Az országházban tett látogatást a barbadosi csillag, ahol jó turista módjára mindent lefotózott, amit lehetett és természetesen a pózolást sem hagyhatta ki. „Fitz, édesem...” - írta a kép alá.


Forrás: Instagram/Rihanna

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek