Starity

Kendra Wilkinson visszafogadta csalfa férjét

2014. november 20. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júniusban derült fény arra, hogy Hank Baskett megcsalta feleségét, aki mostanra szedte össze magát és döntött úgy, hogy megbocsát neki.

hirdetés
Kendra Wilkinson visszafogadta csalfa férjét

Kendra Wilkinson minden nő legrosszabb rémálmát élte át, amikor rájött, hogy férje, Hank Baskett megcsalta őt – abban az időben is, amikor terhes volt második közös gyermekükkel. Júniusban jelentette ki egy transznemű modell, hogy szexuális kapcsolatot létesített Hankkel. Kiderült, hogy nem volt hazugság az állítása.

Most, fél évvel később a Playboy-alapító Hugh Hefner egykori barátnője bejelentette, hogy kibékültek, és visszafogadta a 32 éves férfit. Ugyan a 29 éves Kendra megbocsátott Hanknek, elismerte, hogy a felejtés nehéz dolog lesz azután, hogy ennyi fájdalmon és megaláztatáson ment keresztül.

Kendra – Hankkel az oldalán – azt mondta egy új interjúban, melyet az Us Weekly-nek adott, hogy boldogok és minden jó, de hosszú idő lesz, mire újra tud majd bízni.

– Még mindig dolgozok azon, hogy visszaszerezzem Kendra bizalmát – nyilatkozta az egykori NFL-atléta.

A párnak két közös gyermeke van, a négyéves Hank Jr. és a fél éves Aliyah. Éppen csak megszületett kislányuk, amikor napfény derült Hank csalfaságára. Kendra a válással fenyegetőzött, de egy közeli barátja lebeszélte róla, így mostanra meg is bocsátott férjének.

– Beszéltünk. Tudom az igazságot. Csak annyit mondhatok, hogy hiszek Hanknek. Szeretem őt. Rossz időben volt rossz helyen, és szerencsétlen dolgok történtek. Ő nagyon hiszékeny és naiv. Bebizonyította, hogy érdemes neki megbocsátani, és küzdeni érte – magyarázta döntésének okát az egykori playmate.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek