Starity

Liam Hemsworth utál Jennifer Lawrence-szel csókolózni

2014. november 22. 19:07   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katniss és Gale csókja az Éhezők viadala egyik legromantikusabb jelenetének számított - mindaddig, amíg Liam Hemsworth el nem oszlatta a rózsaszín felhőket és nem árulta el a jelenet valódi körülményeit.

hirdetés
Liam Hemsworth utál Jennifer Lawrence-szel csókolózni

Rajongók százainak romantikus illúzióját oszlatta szerte az Éhezők Viadala sztárja, Liam Hemsworth a Jimmy Fallon Tonight Show-jában tett válaszával, miszerint legkínosabb jelenetei közé beletartozik a film egyik legromantikusabb jelente is, hiszen elmondása szerint nem volt egy leányálom egyik csókjelenet sem, amiket a Katnisst alakító színésznővel, Jennifer Lawrence-szel kellett váltania. Elmondása szerint nem Jen teknikájával, hanem annál inkább leheletével akadtak problémái.

„Ő az egyik legjobb barátom, nagyon szeretem őt, de ha csókjelenetünk van, előtte pont mindig eszik valami undorítót. »Ja, tonhalat ettem« vagy »Fokhagymát ettem, és nem mostam meg a fogam«, én meg »fantasztikus, alig várom, hogy megkóstolhassam!«”

Kijelentésével csak egy újabb betekintést adott a kívülálló nézők számára, hiszen már több színész és színésznő felemlegette, hogy bizony ami a képernyőn végtelenül érzelgősnek hat, az a valóságban koránt sincs így – sőt, van hogy a látottak ellentétje történik a színfalak mögött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek