Starity

Jakab-Péter Izabella búcsúzott az X-Faktortól

2014. november 22. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szikora Robi mentoráltja, Jakab-Péter Izabella kapta a legkevesebb szavazatot a nézőktől, így neki kellett búcsúznia a versenytől.

hirdetés
Jakab-Péter Izabella búcsúzott az X-Faktortól
Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

A 2014-es X-Faktor elérkezett a hatodik élő show-hoz. Ez persze nem csak újabb fellépéseket, kritikákat és kihívásokat jelentett a versenyzők számára, de valakinek ismét távoznia kellett.

Az adás témája a Siker, pénz, csillogás volt. A nyolc döntőben maradt versenyző ezúttal a The Script és Will.I.Am Hall of Fame című számát énekelték el közösen, a sztárfellépő pedig a 2012-es X-Faktor győztese, Oláh Gergő volt.

Párbajoznia végül Tóth Gabi csapatának, a Tha Shudrasnak és Szikora Róbert mentoráltjának, Jakab-Péter Izabellának kellett. Szikora és Gabi is természetesen saját versenyzője mellett állt ki, így a döntés tulajdonképpen Little G és Alföldi Róbert kezében volt.

A mentorok nem tudták eldönteni, ki menjen haza, ezért idén először előkerült a boríték, melyben kiderült, hogy ki kapta a legkevesebb szavazatot, így Jakab-Péter Izabellának kellett mennie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek