Starity

Debütált Radics Gigi legújabb klipje

2014. november 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma délután került fel a YouTube-ra Beauty Sleep című dalhoz készült kisfilm, amely a második kislemez az énekesnő október végén megjelent második stúdióalbumáról.

hirdetés
Debütált Radics Gigi legújabb klipje
Fotó: YouTube

Radics Gigi alig múlt 18 éves, mégis irigylésre méltó karrierrel rendelkezik. Október végén jelent meg második nagylemeze Barna Lány címmel, amelynek több dalát maga az énekesnő szerezte.

Legújabb kislemeze a Beauty Sleep címet viseli. A dal Kelemen Huba és Pascal Guyon (Vadonatúj érzés/Daydream) nevéhez fűződik, a szöveget pedig Nikki Leonti írta. A klip, amelyet a Graf Pictures készített, egy igazán trendi, fiatalos kisfilmet idéz, tökéletesen passzolva az amúgy is bulis dalhoz.

Gigi új albumának promótálása mellett egy nagyon sűrű decembernek néz elébe, hiszen idén is szerepet kapott Havasi Balázs koncertsorozatában, emellett pedig önálló koncertjei is lesznek és ő az egyik főszereplője a Játékkészítő című zenés akciómesének, amely december végén kerül bemutatásra a Tüskecsarnokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek