Starity

Ashton Irwin: „A zenészek egymást húzzák le, és ez gáz”

2014. november 26. 09:09   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 5SOS még júniusban nyerte el a Kerrang! Awardson a legjobb új előadónak járó díjat, de gratuláció helyett csak kifütyülték és lehurrogták őket, minden indok nélkül.

hirdetés
Ashton Irwin: „A zenészek egymást húzzák le, és ez gáz”

A show szerkesztője marha viccesnek találta, azonban a srácok már nem annyira és most újra felszínre került a téma, ugyanis nemrégiben Ashton a The Sun nevezetű lapnak adott interjú keretein belül tisztázta az ügyet.

„Az, hogy a zenészek egymást húzzák le, elég gáz. Ez egy elég kemény iparág és mindenkinek segítenie kellene a másiknak” – kezdte a fiatal srác, álláspontjával pedig beszélgetőpartnere is egyet értett: „Mi is ugyanazon az oldalon állunk – a Kerrang Top 40-es listában szereplő bandák felét imádjuk. Mi velük vagyunk.

„Vannak olyan bandák, akik rohadt jók. Coldplay, Arctic Monkeys; ők hatalmasak. De nincs banda a fiataloknak. Ezért végeztük fiúbandának kategorizálva, mert mi négy fiatal srác vagyunk” – zárta le Ashton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek