Starity

Ruhamustra: American Music Awards

2014. november 25. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap éjszaka lezajlott Amerika egyik legnevesebb díjátadója, az American Music Awards, amin napjaink legnépszerűbb sztárjának többsége felsorakozott. Nézzük a legjobban és a legrosszabban öltözötteket!

hirdetés
Ruhamustra: American Music Awards

Legjobban öltözöttek

Taylor Swift

Az énekesnő nagyon csinos volt egyszerű, zöld Gucci ruhájában, ami kiemelte magas, karcsú alakját. Talán a szemöldöke ezúttal nem a legszerencsésebb formára sikeredett, de azt leszámítva, Swift megjelenése hibátlan volt – ismét.

Selena Gomez

Selena most sem tudott mellé lőni: fekete estélyiét feldobja az arany mintában végződő ujj, és a narancsos kiegészítők tökéletes választás volt a latin díva számára.

One Direction

Fiúbandához illően nézett ki a One Direction brit formáció, akik az este folyamán három AMA-díjjal is gazdagodhattak. A srácok megjelenése bár egytől egyig különböző volt, és mindenki személyiségéhez passzolt, részleteikben egymáshoz öltöztek – csak rá kell nézni Liam ingére és Harry cipőjére.

Nicki Minaj

Úgy tűnik, a rapper kezdi megtalálni a stílusát, hiszen mostanában mellőzi a különc, furcsa szereléseket, és átváltott egy sikkesebb irányba. Milyen jól tette! Neon zöld paróka és lelógó plüssállatok nélkül sokkal csinosabb és nőiesebb!

Kendall Jenner

A Kardashian lányok közül természetesen Kendall Jenner is megjelent, aki nagyon sikkes volt a ruhájában, ami kiemelte karcsú alakját.

Jordin Sparks

Az énekesnő nagyon bájos volt az egész díjátadó közben, és a ruhájában sem tudunk kifogást találni.

Elizabeth Banks

Az Éhezők Viadala Effie-je kifogástalan volt ebben a bájos költeményben, és a vidám színekkel üde színfoltjává vált az estének.

Sam Smith

A Stay With Me énekese klasszikus vonalnál maradt a Dolce & Gabbana öltönnyel az AMA-n is, és milyen jól tette. Nagyon helyes és kifinomult volt, mint mindig.

Fergie

Az énekesnő a glam megjelenését vitte tovább most is, és kinézete, mint általában, hibátlan volt. Imádjuk az arany kiegészítőket rajta!

Kira Kazantsev

Egyszerűen lélegzetelállítóan festett Kira ebben a királykék költeményben, hideg szőke hajával és drámai sminkjével.

Charli XCX

Nagyot kaszált az évben Charli, aki az American Music Awards díjátadón is igazi dívaként tündökölt.

Legrosszabbul öltözöttek

Rita Ora

Rita bár lenyűgözött minket a VMA-n a vörös nagyestélyiével, azonban ez a hatás most elmaradt és az erősen citromsárga ruha kifejezetten zavarja a szemünket, ráadásul az énekesnő teljesen elveszik a költeményben.

Uzo Aduba

Nem a legszerencsésebb választás volt ez a fekete mini Uzónak, akinek háromszög alakját még jobban kiemeli a flitteres költemény, ráadásul mellben nagyon nyújtja őt optikailag a hatalmas csillagminták.

Lucy Hale

Mindig imádjuk Lucy Hale-t a vörös szőnyegen, azonban a Pretty Little Liars sztárjának stylistja most mellé lőtt. A mindig bájos színésznő komikus hatást kelt ezzel a gót sminkkel, és a ruha is kocka formát ad testének.

Olivia Munn

A hölgy kicsit túlzásba vitte az aranyat, és a ruha sem lesz a kedvencünk, főleg nem az ezüst övcsattal!

Brittany Furlan

Nem tudjuk eldönteni, hogy a ruha teszi, vagy a furcsa beállás, de Brittany külcsínye nálunk most egy nagy nemet kap. A zakó kár volt, és a háromszög alakú nadrág sem épp a legtrendibb.

Zendeya Coleman

Az egykori Disney-sztár úgy döntött, megmutatja bájait az American Music Awardson, amivel nem is lett volna probléma, ha a zakójájához illő melltartót villant, mert így kicsit olyan hatást kelt mintha, nem tudta volna eldönteni, a strandra vagy a díjátadóra induljon.

Jennifer Lopez

Többnyire Jennifer Lopez az este sztárja, azonban ezúttal talán túl soknak kivágjuk a mindenhol megszabdalt kisestélyit – a cipő és a hozzá választott táska azonban gyönyörű volt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek