Starity

Tiffany Alvord: „Légy önmagad!”

2014. november 27. 10:10   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiffany új single-lel lepte meg rajongóit, mely egyedülállóan fontos tartlamat képvisel.

hirdetés
Tiffany Alvord: „Légy önmagad!”

Egy hónapja már találkozhattunk az Authenticity címmel Tiffany Alvord oldalain, és abban is biztosak lehettünk, hogy ez új dalt jelent, de az eredmény a vártnál is lehengerlőbb lett.

Bár eddig is – a sok-sok pozitív visszajelzés alapján, és Tiffany hírnevéből ítélve – nagy sikert arattak saját szerzeményei, és eddig három saját koronggal is büszkélkedhet – augusztusban debütált legutóbbi albuma, a Legacy – talán ez a szám hordozza az eddigi legfontosabb mondanivalót.

„Azért írtam ezt, mert mindannyiunknak saját stílusunk van, ez határozza meg, kik is vagyunk” – írta a dal alatt Miss Alvord – „Meg akartam osztani ezt a dalt, mert komoly nyomás nehezedik ránk, mondván, nem vagyunk elég jók, nem vagyunk megfelelőek. Ha valakinek nem vagy jó úgy, ahogy vagy, nem is igazi barátod. Azt akarom, hogy ez ösztönözzön titeket. Légy bátor, merész! Légy önmagad!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek