Starity

Feleségül akarja venni egy férfi Vanessa Hudgenst

2014. november 27. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egészen Afrikából utazott az USA-ba az elszánt úriember, hogy megkérje a színésznő kezét, de esküvő helyett távoltartási végzést kapott.

hirdetés
Feleségül akarja venni egy férfi Vanessa Hudgenst

Ahogy sok más sztárnak, most Vanessa Hudgensnek is meggyűlt a baja egy megszállott rajongójával, méghozzá egy bizonyos Junior Kabongóval, aki először csak bálványozó, ám olykor illetlen üzeneteket küldött neki, amik végül házasságajánlatba torkollottak. Ha belegondolunk, ez annyira még nem különös, hiszen a hírességek sok ehhez hasonló üzenetet kapnak nap, mint nap.

A férfi többek között ilyen e-maillel is „megörvendeztette” bálványát: „Isten azért áldott meg pénisszel, hogy úgy érezd magad, ahogy korábban még sosem, miközben szeretkezünk.”

Azonban a férfi olyannyira a frigy lázába került, hogy úgy döntött, Afrikából egészen Los Angelesig utazik, hogy személyesen is megkérhesse a 25 éves színész-énekesnő kezét, erről pedig be is számolt neki egy újabb levélben. Ezt követően a TMZ értesülései szerint november elsején és negyedikén is látták fel-le autózni abban az utcában, ahol Vanessa lakik.

Így hát nem meglepő, hogy az egykori Disney-üdvöske végül a bírósághoz fordult, hogy távoltartási végzést kérjen, melynek értelmében Kagono nem mehet 100 méternél közelebb Vanessához, 19 éves húgához, Stellához és barátjához, Austin Butlerhöz sem.

A hamarosan a Broadwayen is debütáló színésznő biztonságának örömében pedig a múlt héten fodrászához is ellátogatott és ismét frizurát újított. Eddig fekete-vörös színben pompázó ombre-haját átfestette feketére, és frufrut is vágattatott, amit örömmel mutatott be közösségi profiljain is.

Fotó: Facebook/Vanessa Hudgens

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek