Starity

Klippremier: Cassandra Michaels – Christmas Medley

2014. november 28. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassandra Michaels egy igazán különleges zenei videóval lepte meg rajongóit. A gyönyörű feltörekvő sztár ugyanis több karácsonyi dalt énekel benne.

hirdetés
Klippremier: Cassandra Michaels – Christmas Medley

Hamarosan karácsony lesz, így a hírességek minden alkalmat megragadnak, hogy népszerűsítsék a szeretet ünnepét. Talán az énekeseknek a legkönnyebb a dolguk, hiszen egy karácsonyi dallal könnyen ünnepi hangulatba tudják hozni rajongóikat. Így tett többek között a feltörekvő énekesnő, Cassandra Michaels is, aki rögtön négy dalt énekelt fel nemrégiben, ám különleges módon egy felvételbe rendezte őket.

A tegnap megjelent Christmas Medley nem új, hanem régi klasszikusokat vonultat fel egyetlen dalban: Cass hangján szólal meg a Santa Baby, a Jingle Bell Rock, a Last Christmas, illetve a Feliz Navidad.

A szerzeményhez megjelent videoklip is igazi karácsonyi hangulatot áraszt. A videóban az énekesnőn kívül látható a Lakoda Rayne egyik énekesnője, Hayley Orrantia is, valamint, Kathryn Bell, Amy Maddox és Kendra Byrd.

Az énekesnő egyébként legutóbb a híres rajzfilmszereplőről, Betty Boopról énekelt egy dalban, de az ő nevéhez fűződik a Worth The Wall, illetve a Fighting For Our Love (F.F.O.L.) is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek