Starity

Dalpremier: McBusted - Get Over It

2014. november 28. 17:05   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A McFlyból ismert Danny Jones, Tom Fletcher, Harry Judd és Dougie Poytner, valamint a volt ex-Busted-tagok, James Bourne és Matt Willis által alkotott banda új babérokra tör.

hirdetés
Dalpremier: McBusted - Get Over It

Még tavaly, 2013. november 11-én a McFly 10 éves évfordulójának egyik koncerthelyszínén jelentették be, hogy az eredeti tagokhoz csatlakozik két új tag, a Busted zenekarból ismert James Bourne és Matt Willis. A Busted-tagok közül Charlie Simpson viszont nem fogadta el a felkérést, azzal az indokkal, hogy ő inkább a szólókarrierjére szeretne koncentrálni.

A McBusted azonban nem tétlenkedett, október 7-én jelentették be a legújabb kislemezüket, az Air Guitart, ami november 23-án debütált. A dal, hangzását tekintve sokkal jobban hajaz a McFly zenei stílusához, mint a Bustedéhoz. Az új szerzemény Greg James rádióműsorában, a Radio 1-on debütált november 27-én.

A srácok eddig már három kislemezt jelentettek meg az albumról, az Air Guitart, a What Happened To Your Band?-et, és a Hate Your Gutsot, december 1-jén pedig albumuk jelenik majd meg McBusted címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek