Starity

Amber Liu szóló karrierbe kezd

2014. november 30. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 februárjában fog megjelenni Amber első önálló szólóalbuma. A jelek szerint ő lesz a dél-koreai lánycsapat, az (fx) első tagja, aki a csapaton kívül is tevékenykedik.

hirdetés
Amber Liu szóló karrierbe kezd

A napokban jelentette be az ifjú énekesnő, hogy jövőre tervezi első szólólemeze kiadását, melynek már el is kezdték előkészületeit, valamint fényderült arra, miszerint Amber Liu lesz az első (fx) tag, aki egyénileg is megmutathatja tehetségét. A lány rajongói már nagyon várják ezt az eseményt, hiszen az ő stílusa egy enyhe fiúszerű varázzsal rendelkezik, tehát egy nagyon izgalmas koncepcióra számíthatunk, abban az esetben, ha a hír igaz.

Jelenleg csapattársai színészi karrierjük elindításával foglalkoznak, így Amber is több műsorban tűnik fel és reklámozza jövőre való terveit. Nemrégiben az SM csapatának egy tagja megerősítette az információt, valamint ezekkel a szavakkal nyilatkozott: Igaz, valóban megkezdtük az előkészületeket, azonban pontos dátumot még nem tudunk mondani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek