Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. november 29. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét, újabb celepfotók sokasága - válogassunk a legjobbakból! Selfie-k, amik bejárták az internet világát, díjátadók és ünnepek. Kedvenceink ezúttal sem unatkoztak.

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Adam Lambert szerint fontos a hidratálás

Az énekes Miley Cyrus nem minden napi születésnapi bulijáról posztolt ki egy képet, amin a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére hívja fel a figyelmet és egy üveg vízzel pózol a fotósoknak.

Fotó: Adam Lambert, Instagram

Zayn Malik az AMA előtt

A banda fodrásza, Lou Teasdale, töltött fel egy képet Zayn Malikről, amin az énekes készen állt az American Music Awardsos vörös szőnyeges bevonulásra. A fotó, ami a „sírj, bébi” címet kapta, olyannyira jól sikerült, hogy már közel egy hete járja be az internetet.

Fotó: Lou Teasdale, Instagram

Katy Perry kiparodizálta a rajongókat

Katy az ausztrál ARIA-díjátadón találkozott a One Directionnel, amiről Niall Horan posztolt is egy képet. Az énekesnő azonban nem volt rest beugrani Zayn Malik képébe, és átvenni a tipikus fangirl arcot, amit a lányok vágnak, amikor találkoznak szeretetett sztárjukkal. El kell ismernünk, élethű lett!

Fotó: Twitter

One Direction az ARIA-díjátadón

A fent említett díjátadón a banda ír tagja, Niall, rendkívül jól érezhette magát, hiszen több képet is felrakott, amik közel egy millió szívet érdemeltek ki a közösségi oldalon. „Jól éreztem magam a haverokkal” - fűzte a képhez Horan.

Fotó: Niall Horan, Instagram

Rihanna feltüzelte a rajongóit

Rihanna egy rövid előzetest posztolt Instagramján a készülő R8 albumából, ami villámgyorsan bejárta az internetet és a nagyobb zenei honlapokat. Eközben az énekesnő nyugodtan pózol bálványával, Bob Marleyvel és készült a lemezének megjelentetésére.

Fotó: Rihanna, Instagram

Adam Levine barátnőjével lógott

A Maroon 5 énekese modell barátnőjével, Behati Prinsloo-val tölti jól megérdemelt szabadidejét, amiről nem volt rest képet megosztani a követőivel.

Fotó: Adam Levine, Instagram

Így töltötte a hálaadást Mariah Carey

Az aranyhangú díva gyönyörű, vörös szaténruhában töltötte a hálaadást. Az ünnep nagy népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, így nemcsak Mariah, de megannyi más sztár is kellemes hálaadást kívánt rajongóinak.

Fotó: Mariah Carey, Instagram

Katy Perry az ágyból jelentkezik

Megrázta a Twittert ezzel a selfievel Katy Perry, aki Ausztráliából köszönt be a követőinek. A fotó 40 ezer kedvencet kapott – vajon miért?

Fotó: Katy Perry, Instagram

Justin Bieber kendő mögé rejtőzött

Akár egy pesti tüntetőnek is elmenne így a kanadai énekes, aki a gázmaszkok után a kendőket preferálja az arcán. Justin fotója több mint 800 ezer likeot kapott, bár a vélemények megoszlanak erről a külcsínyről.

Fotó: Justin Bieber, Instagram

Lana Del Rey beköszönt a követőinek

Mostanában nem igazán aktív közösségi oldalain Lana Del Rey, akinek új lemeze, az Ultraviolence idén tavasszal jelent meg. Az énekesnő a napokban egy új selfie-t töltött fel, amit a rajongói nagy örömmel fogadtak.

Fotó: Lana Del Rey, Instagra

Dianna Agron Sam Smithszel töltötte a hálaadást

Dianna volt a színésznő Sam Smith I'm Not The Only One című klipjében, így talán nem is annyira meglepő, hogy a két sztár jó barátságot ápol. Legutóbb a hálaadásról jelentkeztek közösen, Los Angelesből. „A szívem... ez a kép tökéletes” - írta Dianna.

Fotó: Dianna Agron, Instagram

Taylor Swift és Selena Gomez az AMA-n

A két énekesnő még mindig jó barátságban van, így az American Music Awardson is egymás mellett ültek, illetve, Swift is könnyekig hatódott Selena érzelmes The Heart Wants What It Wants előadásán. „A világ fekete fehér, de te és én, ragyogó színek voltunk” – írta Taylor a fotó alá.

Fotó: Taylor Swift, Instagram

Jared Leto hosszú haja

A színész-énekes új szintekre emelte a „long hair, don't care” (hosszú haj, nem érdekel) életérzést és bemutatta, milyen hosszú is már lobonca. Neked bejon Leto fazonja?

Fotó: Jared Leto, Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek