Starity

Lindsay: „Az apám pokollá tette az életem!”

2010. szeptember 10. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan édesapját okolja a kicsit sem könnyű gyerekkoráért, és azt állította, hogy Michael Lohan eddig mindig kínosabbnál kínosabb helyzetekbe hozta a családot.

hirdetés
Lindsay: „Az apám pokollá tette az életem!”

Lindsay Lohan, akinek köztudottan borzalmas az apjával való kapcsolata, elmondta, hogy azért kellett ilyen gyorsan felnőnie, mert mindig ő volt az a bizonyos ütközőpont anyukája, Dina és az apukája, Michael között.

„Az apám pokoli helyzetekbe hozott, nem csak engem, hanem az édesanyámat és az ő szüleit is. Folyton fenyegetett minket. A nagyapám fejéhez egyszer hozzávágott egy cipőt, és azzal ijesztgette édesanyámat, hogy a szeme láttára fogja megölni az öcsémet.” – mesélte Lindsay.

Pont ezek miatt a szituációk miatt kénytelen voltam hamar felnőni. Az anyám próbált megvédeni, megtette a tőle telhetőt, de akkor is én voltam a köztük lévő ütközőpont egész életemben.” – tette hozzá a színésznő.

Linsay azt is bevallotta, hogy inkább sajnálja az apját, és szánalmat is érez iránta. „Nyilvánvalóan azt akarja, hogy rá figyeljenek. Nem boldog a saját bőrében. De pont emiatt veszélyes másokra.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek