Starity

Ashley Tisdale: „Fittebb vagyok, mint valaha”

2010. szeptember 10. 14:02   |   Szerző: vivi0403

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Tisdale tudta, hogy rengeteget kell az edzőterembe járnia, mikor elfogadta a Hellcats csapat fejének a szerepét – főleg, mivelhogy állítása szerint rengeteget eszik!

hirdetés
Ashley Tisdale: „Fittebb vagyok, mint valaha”

A High School Musical által híressé vált színésznő elmondta, hogy fittebb, mint valaha. Ezzel szemben a forgatáson ő a közismert kajáló. „A fiúk mindig azt mondják, többet eszem, mint ők. Egy kicsit őrült dolog. Az energia miatt eszem sokat, és nyilván sokat kell ennem, mert sokat is edzek.”

Elmesélte, hogy néhány étel – főleg a szénhidrátok – bármilyen mértékben fogyaszthatóak. A fiatal lány egy nap hat különböző étkezést folytat, ami általában alma, mogyoróvaj, müzli vagy proteindús ételek, steak, hal és pulyka. Az egyetlen hibája? „Kávé! A Folger's főleg Coffee Mate-tel. Ez az egyetlen, amit nem tudok feladni.”

A színésznő edzője kickboxot és súlyemeléseket csináltat vele egy az egyórás edzésein, hetente hatszor.

„Nagyon jó kardiónak. Jó a hasnak és az egész testnek. A súlyemelés nagyszerű az erősítéshez. De a kickbox az, ami igazán nagyon jó, mert mindent egyszerre mozgat. Nem igazán a súlyveszteségről van szó, de látom a különbséget. Sokkal magabiztosabbnak és formásabbnak érzem magam. És ez jó érzés!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek