Starity

Bette Midler beszólt Ariana Grandénak

2014. november 30. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 68 éves színész-énekesnő szerint nevetségesen viselkedik a fiatal tehetség, aki azonban megvédte magát.

hirdetés
Bette Midler beszólt Ariana Grandénak
Fotó: Jonathan Pushnik; Austin Hargrave

Mióta Ariana Grande levedlette kislányos énjét és a szexisebb vonalra tért át, sok kritika érte. Az utóbbi időben pedig az is hozzájárult a rosszat akaró megjegyzésekhez, hogy összejött Big Seannal, aki nagy nőcsábász hírében áll, rajongóinak többsége pedig aggódik érte és úgy vélik, rossz hatással van rá.

Az imidzsváltás pedig úgy tűnik, Betet Midlernek sem jött be, ugyanis nemrég egy interjú során adott hangot nemtetszésének azzal kapcsolatban, amit a fiatal csillag az utóbbi időben csinál.

Szörnyű! Mindig meglepő látni valaki olyant, mint Ariana Grande azzal a buta magas hanggal, amint egy kanapén csúszkál, nevetségessé téve magát. Úgy értem, ez hihetetlenül nagy butaság és nem tudom, hogy ki mondja meg neki, mit tegyen. De azt kívánom, bárcsak abbahagynák. De ez nem az én dolgom, nem én vagyok az anyja. Vagy a menedzsere. Talán ők mondják meg neki, hogy ezt kell csinálnia. Értékesítik a szexet. Mindig is szexszel akarták eladni a dolgokat – osztotta meg a 68 éves legenda a Telegraph-fal.

Bette nyilatkozata természetesen eljutott a 21 éves énekes-színésznőhöz, aki a Twitteren reagált rá: Bette mindig is feminista volt, aki azért állt ki, hogy a nők azt tehessék, amit csak akarnak anélkül, hogy elítélnék őket! Nem tudom, hogy hová tűnt az a Bette, de vissza akarom kapni azt a szexi sellőt! Mindig is a rajongója leszek, nem számít semmi, drágám, és akkor is folytatni fogom az idézgetést az Elvált nők klubjából életem minden egyes hátralévő napjában.

Ariana tweetje után Bette is a mikrogblogon folytatta a szóváltást, ám már teljesen más hangnemben: A hosszú szónoklatomról Ariana Grandével kapcsolatban, csak ennyit tudok mondani: Úgy nyilatkoztam, mint egy átreformált öreg k**va! Gyönyörű hangja van, legyen éppen egy kanapén, vagy máshol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek