Starity

Blake csodálja a férfi színészek karrierjét

2010. szeptember 10. 14:02   |   Szerző: vivi0403

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy Blake Lively karrierje egyre csak szárnyal felfelé, úgy gondolja, hogy ez a férfi kollegáinak jobban megy, akikről a saját életét is modellezi.

hirdetés
Blake csodálja a férfi színészek karrierjét

 A Gossip Girl színésznője nyilatkozta ezt, mikor arról kérdezték, kiknek csodálja a karrierjét; gyakran az ellenkező nemből emelt ki valakit – adta hírül a Digital Spy.

De ez persze nem azt jelenti, hogy egy nő sincs a showbizniszben, akire Blake felnézne, de ő úgy gondolja, hogy ebben a szakmában a férfiaknak jobbak a lehetőségeik. Mindazonáltal nem aggódik amiatt, hogy majd egyszer valakinek az ő karrierje legyen a mérvadó.

„Olyan sok ember van, akiket csodálok, olyan sok dolog miatt. Nem tudok egyetlen személy életére felnézni, és azt mondani, hogy azt az életet akarom én is. A saját történelmemt akarom megvalósítani.”

A nagy szerepeivel, mint a Green Lantern vagy a The Town című filmekben, úgy tűnik, Lively jó úton halad a hatalmas karrier elérése felé vezető úton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek