Starity

Késik PSY legújabb albuma

2014. december 01. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán jelentette be a YG Entertainment, hogy a Gangam Style sztárja csak a jövő évben tér vissza.

hirdetés
Késik PSY legújabb albuma

A tegnapi nap folyamán nyilatkozta a YG, hogy sajnos a következő évben jelenhet csak meg Park Jae Sang legújabb kiadása: Sajnos idén már nem tudjuk kiadni PSY új lemezét, mivel még rengeteg előkészület hátra van.

Az énekes legutóbb azt nyilatkozta, hogy következő albuma, a Daddy a nyár folyamán fog megjelenni, ám mégis télre húzódott és most pedig ismét el kell halasztani. A Sport World nyilatkozatából viszont teljesen más fényben állítják be a hírt: PSY nem volt megelégedve a dolgokkal, ezért törölte az egész visszatérést, majd elkezdett mindent előröl.

Erre a kijelentésre a Star News válaszolt: Az ügynökség azt mondta nekünk, hogy PSY ezen a nyáron adja ki új albumát, beleértve a névadó dalának videoklipjét. De mivel úgy vélték, ez nem felel meg az elvárásoknak, a lemez bemutatását következő évre halasztották. Az énekes már nagyon keményen dolgozik és tervezi, hogy jövőre sikerül kiadnia Daddy névre keresztelt albumát. PSY már sok klipet maga rendezett. Sokan azt gondolják, hogy ezzel a kihagyással azt akarja mondani, hogy nem is szándékozik valaha kiadni szerzeményét, azonban ez nem igaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek