Starity

Ed Sheeran új dallal jelentkezett

2014. december 02. 17:05   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy amerikai sorozathoz készített dalt Ed Sheeran, aminek a címe Make It Rain.

hirdetés
Ed Sheeran új dallal jelentkezett

A Thinking Out Loud énekese egy új dalt jelentetett meg a mai napon, ami a Make It Rain címet viseli. Korábban ez a feldolgozás már elhangzott koncertjei során, viszont hivatalosan még sehol nem jelent meg eddig stúdióverzióban.

Ez az új szerzemény a Sons of Anarchy, magyarul Kemény motorosok című amerikai televíziós drámasorozat utolsóelőtti részéhez készült. A széria egy szorosan összetartó motorosbanda tagjainak életéről szól és mivel Amerikában ma vetítik le ezt a bizonyos utolsóelőtti epizódot, így indokolt volt a dal megjelenése is.

A Make It Rain egy nagyon érzelmes és lassú szám, ami nagyon jól passzol Ed hangjához, stílusához és személyiségéhez. Az énekes a következőket osztotta meg Twitter-profilján a dallal kapcsolatban: Ma megjelent egy új dalom az iTuneson. Egy feldolgozást készítettem Foy Vance-től a Sons of Anarchy utolsó előtti részéhez. Nagyon büszke vagyok rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek