Starity

Lucy Hale turnéra indul 2015-ben

2014. december 02. 21:09   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárjának júniusban jelent meg debütáló country-albuma, jövőre pedig koncertsorozatra is indul.

hirdetés
Lucy Hale turnéra indul 2015-ben

2015 elején az énekes-színésznő megvalósítja egyik nagy álmát, ugyanis január 29-én elindul a stúdiólemezéről elnevezett turnéja, a Road Between Tour.

Nagyon izgatott vagyok – mondta Lucy a Rolling Stone Countrynak az exkluzív turnéközleményben. Ez a legveszélyesebb terep, ugyanis az emberek itt kapnak nagyobb mozgásteret, hogy megítéljenek téged, és azt, amit csinálsz. Ha egy albumon dolgozol, azt várják, hogy vérrel, verejtékkel és könnyekkel azon dolgozz.

Lucy Hale aki Aria Montgomeryt alakítja az ABC Family nagysikerű sorozatában, a Pretty Little Liarsben, azt reméli, hogy meghosszabbíthatja a turnét, ha lesz rá kereslet, és belefér az ütemtervébe belefér a forgatások mellett.

A munkálatok mellett múlthéten megjelent a Macy's hálaadás napi ünnepségén, és előadta legújabb dalát a Mistletoe-t az ABC CMA Country Christmas estéjén, tegnap. Sok csodálatos dolog ért ebben az évben – mondja Hale.

Íme a 2015-ös The Road Between turnéjának dátumai:

Január 29. – Boston, Paradise
Január 30. – New York City, Gramercy Theatre
Január 31. – Philadelphia, Trocadero Theatre
Február 3. – Washington, D.C., The Fillmore
Február 4. – Charlotte, Észak-Carolina, The Fillmore
Február 5. – Nashville, 3rd & Lindsley
Február 7. – Atlanta, The Loft

Lucy továbbá beszélt jövőbeli terveiről is és elmondása szerint a következő albuma merőben más lesz, mint az előző. Nagyon büszke vagyok a Road Betweenre, azonban azóta úgy érzem, máshogy gondolkozom, hiszem mindig 10 lépéssel a dolgok előtt járok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek