Starity

Megvan a Walking Dead spinoff első két szereplője

2014. december 03. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A készítők kiválasztottak két színészt Frank Dillane és Alycia Debnam Carey személyében, akik testvéreket fognak játszani.

hirdetés
Megvan a Walking Dead spinoff első két szereplője
Fotó: Getty Images

Szeptemberben derült ki, hogy az AMC a Breaking Bad-spinoffja, a Better Call Saul mellett másik nagysikerű szériájának, a The Walking Deadnek testvérsorozatának pilotját is berendelte. Akkoriban mindössze annyit tettek közzé, hogy teljesen el fog különülni az anyasorozattól, ugyanis nem Amerikában fog játszódni, így magától értetődően új szereplőkkel ismerkedhetünk meg. Az egyedüli közös pont az, hogy ugyanannak a zombiapokalipszisnek az idején fog játszódni.

Most azonban beindulni látszódnak a dolgok, ugyanis a Deadline információi szerint már javában folyik a castingolás és az első két színészt már ki is választották, akik az egyik főszereplő gyerekeit fogják játszani. A brit Frank Dillane – aki a Harry Potter és a félvér hercegből lehet ismerős sokak számára – a régen drogproblémákkal küszködő fiú karakterét kapta meg, a még újoncnak számító Alycia Debnam Carey pedig az ambiciózus lányt testesíti majd meg.

A spinoff jelenleg még cím nélkül fut, informátorok állítása szerint viszont a Cobalt címet viseli, legalábbis ideiglenesen. Készítői Robert Kirkman és Dave Erickson, a forgatásokat pedig azonnal el is kezdik, mihelyst sikerül az összes szereplőt castingolniuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek