Starity

Szerelem, nem csak a kamerák előtt?

2010. szeptember 10. 15:03   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Social Network című film októberben kerül a mozikba, s már most nagy sikert jósolnak neki. Olyan hírességeket láthatunk majd a vásznon, mint Justin Timberlake, Brenda Song, Jesse Eisenberg vagy Andrew Garfield.

hirdetés
Szerelem, nem csak a kamerák előtt?

Természetesen ebben a filmben is több szerelmi szál fűződik, ám az egyik filmbeli pár a Popstar magazin szerint nem csak a kamerák előtt randevúzik!

Nevezetesen, a két szereplő, akiket a Popstar magazin „összehozott”, Brenda Song és Andrew Garfield. „Igaz, hogy a két fiatal tagadja a szerelmet, ám a levegő szinte forr közöttük” – írta a lap. Állítólag a párt a forgatás utolsó napjaiban látták együtt vacsorázni egy Los Angeles-i étteremben, kettesben.

Természetesen az állítólagos pár női tagját ki is kérdezték az esetről, ám Brenda egy rövid mondatnál többet nem nyilatkozott: „Drew (vagyis Andrew Garfield – a szerk.) és én csak jó barátok  vagyunk, nincs köztünk semmi.”

Ám ez a rövid mondat nem tántorította el a magazint a pletykálástól. Szerintünk sokkal több van köztük, mint barátság. Aki látta a film harmadik  előzetesét, az biztosan érezte, hogy az a heves csók nem lehet puszta barátság.

Lehet valóságalapja a magazin állításának, vagy ez is csak egy újabb reklámfogás?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek