Starity

Megjelent a Dot SE legújabb klipje

2014. december 04. 22:10   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A srácok nem olyan régen alakultak trióvá, így természetesen minden rajongónak szokatlan hallani a Dot SE legújabb feldolgozását.

hirdetés
Megjelent a Dot SE legújabb klipje

Megdöbbentő hír sokkolta a Dot SE rajongótáborát, amikor augusztus közepén a csapat tagjai hivatalosan is bejelentették Simon Samaeng távozását. A azonban srácok megnyugtattak bennünket, ugyanis megígérték, hogy hamarosan újra láthatjuk őket, ám a megcsonkított fiúbanda csak több hónapos csúszással tudta újra elrabolni a lányok szívét.

Késésükben egyébként lakóhelyük, – Adam Lundgren és Samuel Danielsson Jönköpingben, Johan Hammenfors pedig Linköpingben él – valamint egyre csak felfelé szárnyaló hírnevük volt a hunyó, hiszen a három szőkeségnek több fellépése is volt azóta. A legelsőt például a 2014-es Ljusfestivalen fesztivál keretein belül tartották.

Dalválasztásuk egyébként nem volt meglepő. A srácok mindig is csodálták a One Direction sikerét, kedvelték dalaikat, szóval úgy vélték, hogy újra megpróbálkoznak a brit banda egyik slágerével. Első próbálkozásuk, a Kiss You fontos számukra, hiszen ez volt az utolsó feldolgozás, amelyben Michael Lee Cheung is szólót kapott, ugyanis nem sokkal a videó premierje után a férfi szólókarrierbe kezdett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek