Starity

Klippremier: Becky G – Can’t Stop Dancin’

2014. december 05. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Becky G vadonatúj videoklipje. A Can’t Stop Dancin’ című szerzeményhez készült kisfilmben az énekesnő szexi oldaláról mutatkozik be.

hirdetés
Klippremier: Becky G – Can’t Stop Dancin’

Már két éve annak, hogy a Problem című dallal megismerte a világ Becky G nevét. A Hotel Transylvania című animációs film betétdalával világhírűvé vált – és jelenleg még érthetetlen módon feltörekvő sztárként emlegetett – tehetség azóta olyan slágerekkel lepte meg közönségét, mint például a Shower, a Pitbull közreműködésével készített és a Hawaii Five-0 című sikersorozat egyik epizódjában is hallott Can’t Get Enough, a Play It Again, vagy éppen Jennifer Lopez Jenny From The Block című dalának Becky From The Block címet viselő átirata.

A már említett dalok a hip-hop elemeit képviselik, néhányuk azonban már kezdett átnyergelni a latinos vonalhoz, amely tökéletesen érezhető az ifjú sztár új dalán és a hozzá készült videoklipben egyaránt. A Can’t Stop Dancin’ címet viselő remekmű Becky nőiességét hivatott kiemelni, méghozzá olyan módon, hogy az egyáltalán nem csap át közönségesbe. Szűk, sokat sejtető, szexi ruhákat visel az énekesnő, aki ezekhez megfelelő táncot lejt profi módon. A végeredmény pedig magáért beszél, hisz már tudjuk, hogy a nagyszájú tini immáron egy céltudatos fiatal nő, aki tökéletesen kihasználja adottságait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek