Starity

Klippremier: Ivan & The Parazol - Love Is Like

2014. december 05. 13:01   |   Szerző: Rihanna200

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vártnál egy nappal hamarabb hullt le a lepel a banda új klipjéről, a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés
Klippremier: Ivan & The Parazol - Love Is Like
Fotó: Tamás Lékó

Az Ivan & The Parazol nevet viselő formáció 2010 telén alakult, de az igazi áttörés csak néhány évvel ezelőtt következett be. Azóta az öt fiatal srác bizony nagy utat járt be korukhoz képest, hiszen játszottak már a Deep Purple előtt a Budapest Sportarénában, a 2014-es Sziget Himnusz is hozzájuk fűződik, és bár stílusuk merőben más, mint a mai bandák többségének, mégis sikerült megszerettetniük a közönséggel a beat-rock zenét.

Az együttesnek eddig két korongja jelent meg – bár ha hihetünk a szóbeszédnek, ez nem sokáig marad így – a második, Mode Bizarre nevű korongról most egy lassú, akusztikus számhoz készítettek klipet.

A fekete-fehér videóban egy nőn és egy férfin van hangsúly, akik biliárdoznak italozás közben, mialatt az új lemezt hallgatják – beleképzelve, hogy a srácok valójában csak nekik játsszák a szerelmes számot. A kisfilmre eddig közel hétezren kattintottak rá néhány nap alatt.

Iván Vitáris, Máté Balla, János Tarnai, Bálint Simon, István Beke

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek