Starity

Dalra fakadt Cara Delevingne Pharrell Williams oldalán

2014. december 06. 20:08   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábban felröppent pletykák igaznak bizonyultak, Miss Delevingne Pharrell Williams oldalán kíván betörni a zeneiparba, mindezt pedig a Chanel legújabb kisfilmjében tette.

hirdetés
Dalra fakadt Cara Delevingne Pharrell Williams oldalán

Cara Delevingne nem elégszik meg azzal, hogy ő lehet korunk egyik legsikeresebb modellje, hanem a Chanel lány a zenében is jeleskedni szeretne, és ebben nem is akárki segítette. A 2014-es év legsikeresebb producere, Pharrell vette szárnyai alá, emellett pedig Karl Lagerfeld is besegített, így a siker garantálható volt.

CC The World névre kersztelt dal a Chanel új Reincarnation rövidfilmjében debütált december 2-án, és a videót maga a divat koronázatlan királya, Karl Lagerfeld rendezte.

A rövidfilm az '50-es években játszódik, egy Salzburg-i hotelben. A kisfilm elején a páros egy csintalan felszolgálólányt és egy liftes fiút alakít, majd később Ferenc József császárt és Sisi hercegnét keltik életre. A film a Chanel kabát eredete előtt kíván tisztelegni. A rövidfilmet a Chanel Metiers d’Art bemutatójára készítették el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek