Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. december 06. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét, újabb válogatás a hét legjobb és legnépszerűbb celebfotóiból!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Alex Gaskarth felvette a pózt

Az All Time Low énekese újabb fotóval örvendeztette meg a rajongóit közösségi oldalán. Alex nagy népszerűségnek örvend, hiszen fotója közel 50 ezer szívet érdemelt követőitől.


Forrás: Alex Gaskarth / Instagram

Maia Mitchell kutyájával fotózkodott

A The Foster sztárja egy hihetetlen aranyos képet töltött fel kiskutyájával, ami megnyerte az emberek szívét. Azt kell mondanunk, az eb és a színésznő rendkívül hasonlítanak egymásra – csak meg kell nézni a szemüket!


Forrás: Maia Mitchell / Instagram

Nicole Scherzinger párjával ünnepelt

Lewis Hamilton nyerte a forma 1-et, amit csinos barátnőjével, Nicole-lal ünnepelt meg. Úgy néz ki, Scherzinger remek partner, hiszen tortával várta haza a bajnokot!


Forrás: Lewis Hamilton / Instagram

Katy Perry Sydney tetején

Az énekesnő legyőzte a tériszonyát és megmászta Sydney hídját, ami rendkívül nagy büszkeséggel töltötte el és tettéről örömmel számolt be Twitter- és Instagram-oldalán is.


Forrás: Katy Perry / Instagram

Harry Styles és Rihanna a brit díjátadón

Styles és az év legjobban öltözött nője, Rihanna, idén is részt vett a brit Fashion Awardson, Londonban. Köztudott, hogy Harry celeb kiszemeltje Rihanna, így biztosan örült ennek a jól sikerült fotónak, amit az énekesnővel készíthetett!


Forrás: Rihanna Daily / Instagram

Adam Lambert és Jade Thirlwall Londonban

Adam Lambert valószínűleg az elkövetkező hónapot Londonban fogja tölteni, ahol új évkor fergeteges koncertet ad majd a Queen rockbandával. A városban megismerkedett és összebarátkozott a Little Mix bájos énekesnőjével, Jade-del: Nagyon jól mulattam a legédesebbel, aki Jade Thirlwall– írta.


Forrás: Adam Lambert / Instagram

Lady Gaga nem egy koránkelő típus

Az énekesnő megmutatta rajongóinak és követőinek, hogy ébred fel, hiszen az ágyából posztolt egy selfie-t. Újabb kora reggel ezen a héten. Itt az ideje a Good Morning America-nak! – írta.


Forrás: Lady Gaga / Instagram

Reese Witherspoon találkozott a Mikulással

A legváratlanabb helyeken érheti az embert a legnagyobb meglepetés. A színésznő éppen a Los Angeles-i reptérre tartott, amikor találkozott a Mikulással és nem volt rest vele képet készíteni.


Forrás: Reese Witherspoon / Instagram

Hilary Duff új kiskutyája

Mindenki szívét meg lehet venni egy édes kisállatos fotóval, és ezzel a színésznő is tisztában van! Hilary-nak idén egy kiskutyát hozott a „Mikulás”, aki egyértelműen a legjobb helyre került, hiszen a képről árad a szeretet.


Forrás: Hilary Duff / Instagram

Rita Ora már karácsonyi hangulatban ég

December 1-től hivatalosan is elindult a BBC 25 napos karácsonyi maratonja, amit a brit énekesnő minden bizonnyal hatalmas lelkesedéssel várt. Rita már most felvette a karácsonyi jelmezét, ami remekül áll neki.


Forrás: Rita Ora / Instagram

Kylie Jenner élvezi a kilátást

Most, hogy eloszlatta a szájáról szóló pletykákat a Jenner lány, nyugodtan élvezheti a pihenését mesés tájakon.


Forrás: Kylie Jenner / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek