Starity

Új kisfilmmel rukkolt elő Conchita Wurst

2014. december 06. 20:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Conchita Wurst Ausztria színeiben nyerte meg az idei Eurovíziós dalfesztivált Dániában. Az énekesnő most egy újabb videóval lepte meg a rajongókat, ami a Heroes című dalához készült.

hirdetés
Új kisfilmmel rukkolt elő Conchita Wurst

Conchita nem kis botrányt kavart megjelenésével az idei fesztiválon, ám még ez sem tartotta vissza attól, hogy sikeresen másodszorra is megnyerje Ausztriának a dalfesztivál rendezésének jogait, így májusban Bécsbe látogat a show és dől el, hogy ki nyeri meg 2015-ben a versenyt.

Conchita dala sokak szerint nem volt nyertes dal, ettől függetlenül mégsem talált legyőzőre. Az énekesnőt sosem zavarták a pletykák és a rosszindulatú megjegyzések, ami a mostani videójában is megnyilvánul, hiszen eléggé érdekesre sikeredett.

A Heroes című dalról senkinek nem kell mesélni, hiszen egyértelmű, hogy miről szól, viszont a videó kicsit elvont lett. Alig jelent meg néhány hete, máris másfél milliós nézettséggel bír, ami azért is meglepő, mert a legtöbb eddigi nyertes későbbi klipjeit már nem nézték meg annyian, mint a nyertes dalét, így most már bizton mondhatjuk, hogy Ms. Wurstnak jót tett a győzelem, hiszen egy fényes karriert indított el vele. Íme, a néhány nappal ezelőtt megjelent kisfilm!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek