Starity

Taylor Swift leszbikus csókot váltott?

2014. december 06. 19:07   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt híresztelik, hogy Swift barátnőjével, Karlie Klosszal csókolózott. A két lány együtt ment el egy The 1975 koncertre.

hirdetés
Taylor Swift leszbikus csókot váltott?

Az elmúlt napokban Taylor Swift nyilvános csókjától volt hangos a sajtó. Nem lenne nagy dolog, hisz közismert tény, hogy a volt country-sztár számos pasival randizott már, de ezúttal egy lánnyal csőrözve kapták lencsevégre.

Tay és barátnője, a modell Karlie Kloss együtt látogattak el egy The 1975 koncertre, Los Angelesben, ahol egy nem mindennapi pillanatot kapott lencsevégre az egyik ott tartózkodó rajongó. A fotón, melyet a Twitteren tett közzé, Swift és barátnője láthatóak, amint épp csókolóznak. Bár a kép kissé homályos, így nem egyértelműen kivehető a dolog.

Az énekesnő tagadja a vádakat, azt állítja, hogy a koncert zaja miatt nem hallotta Karlie-t, és ezért közel hajolt hozzá, hogy megértse mit mondott. Az incidens több szempontból is érdekes, mivel azt pletykálják, hogy a szőke sztár a The 1975 frontemberével, Matt Healyvel kavar.

A videóért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek