Starity

Sir Ian McKellen is One Direction-rajongó

2014. december 06. 22:10   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gyűrük Ura sztárja, Sir Ian McKellen és a brit fiúbanda tagja, Harry Styles szemtelenül aranyos jelenetén őrül meg az internet.

hirdetés
Sir Ian McKellen is One Direction-rajongó

Egy hónapja sincsen, hogy megjelent a One Direction negyedik albuma, a Four, de máris egyre több műsorba és interjúra hivatalosak, így amellett, hogy felléptek a svéd Idol fináléjában, megjelentek egy rövidke beszélgetésre a Graham Norton Show-ban is, ahol legnagyobb meglepetésükre a Gyűrük Ura Gandalfját alakító Sir Ian McKellen is jelen volt, aki azon túl, hogy bebizonyította a banda iránti őszinte rajongását, olyan internetes lavinát indított el, amelyre még ő sem számított.

A 75 éves angol színészlegenda fiatalos frizurával, laza melegítőfelsővel és One Direction mintás pólóban jelent meg a műsorban, ahol többek között arról is beszélt, hogy néhány évvel ezelőtt már találkozniuk kellett volna a srácokkal, de sajnos a sűrű programok miatt ez egyiküknek sem jött össze. Turnén voltunk Új-Zélandon, ők pedig éppen a Hobbitot forgatták – magyarázta Harry.

Az volt a terv, hogy meglátogatnak minket a forgatás másnapján, a zárókoncert után, aztán úgy gondoltam, megnézem őket, hogy kik is ők. Nagyon élveztem, köszönöm. Ez csak egy kis show volt, nem volt semmi tűzijáték, és ilyesmi. Azután ők mégsem jöttek el a forgatásra, vajon miért? Nem tudom, ahogy azt sem, mi történhetett velük előző éjjel – viccelődött Sir McKellen.

A rövidke beszélgetés zárásaként az énekes elismerte, hogy hatalmas rajongója a Gyűrük ura-trilógia filmjeinek, valamint csodálatosnak nevezte a Gandalfot megformáló színészt, amit persze ő sem hagyhatott szó nélkül és gyorsan viszonozta egy Te is válasszal.

Ezután pedig közös együttműködéssel megalkották a show legaranyosabb jelenetét, ugyanis a két celeb hatalmas mosollyal váltott egy gyors ölelést, amivel elindították a hét egyik legnagyobb internetes lavináját – a videó megjelenése óta az ominózus mozdulat képeivel van tele a világháló.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek